Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hera Vrouwenkoor

29 april 2022 @ 20:00 - 21:00

€10

Het vierde concert van 2022 in de serie Bergkerkconcerten vindt plaats op vrijdag 29 april a.s. en zal verzorgd worden door Vrouwenkamerkoor Hera olv Raghna Wissink, in samenwerking met Emma Berentsen, Hans Tijssen en Gerrit Schaafsma. Het is mogelijk om dit concert live bij te wonen. Daarnaast is het concert zoals gewoonlijk ook via een livestream gratis online te volgen.

Onder de noemer Bespiegeling geeft Vrouwenkamerkoor Hera dit voorjaar een unieke concertreeks in het oosten van Nederland (en Hoorn!). Een concertreeks waarin ruimte is voor prachtige muziek en voor ontmoeting, bezinning en bespiegeling. Reflecterend op de bijzondere en soms bijzonder eenzame coronaperiode en passend bij de ingetogen sfeer van de passietijd.
Het programma bestaat uit koormuziek van Scandinavische, Nederlandse en Vlaamse componisten, ondersteund door teksten die Gerrit Schaafsma schreef tijdens de coronalockdown van 2020-2021. Hans Tijssen verzorgt op zijn beurt de verbindende compositie tussen tekst en muziek, terwijl theatermaakster Emma Berentsen het concept ‘ontmoeten’ en het regie-advies voor haar rekening neemt. De 15 geschoolde zangeressen van Hera zijn, onder leiding van dirigent en artistiek leider Raghna Wissink, verantwoordelijk voor de vocale en muzikale kwaliteit van deze bijzondere reeks optredens.

U kunt kaarten reserveren via bergkerk@eventsdeventer.nl, kaarten kosten € 10 per stuk, houders van een CJP en jongeren tot 27 jaar betalen € 5. Toegang is alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs.

Deur open 19.30 | Aanvang concert 20.00 | Speelduur +/- 60 min.
Adres: Bergkerkplein 1, 7411 EN Deventer

Het concert zal ook via livestream gratis te bekijken zijn op vrijdagavond 29 april vanaf 20.00 uu

Gegevens

Datum:
29 april 2022
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€10

Organisator

Bergkerkconcerten
E-mail:
bergkerk@eventsdeventer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bergkerk
Bergkerkplein 1, 7411 EN Deventer
Deventer, Netherlands
+ Google Maps