Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Hohe Messe” van J.S. Bach – Deventer Vocaal Ensemble

25 november 2023 @ 19:30 21:30

Klik hier voor ticketverkoop

We sluiten ons jubileumjaar op 25 november 2023 feestelijk af met de Hohe Messe van J.S. Bach. Dit stuk is -net als de Matthäus Passion die we jaarlijks uitvoeren- een van de hoogtepunten van Bachs omvangrijke oeuvre, een stuk waarover je niet uitgesproken raakt. Het concert begint om 19:30 uur en zal plaatsvinden in de Bergkerk in Deventer.

Het Margaretha consort zal ons begeleiden. Dit orkest is gespecialiseerd in Duitse en Italiaanse barok. De solisten zijn: Anna-Julia David (sopraan), Janneke Vis (alt), Leon van Liere (tenor) en Joep van Geffen (bas).

Als onderdeel van de voorbereiding op dit stuk organiseren wij voor onszelf een studiedag onder leiding van Jos van Veldhoven en Maarten Koningsberger. Jos is een dirigent die de Hohe Messe met de Nederlandse Bach Vereniging heeft uitgevoerd. Maarten is een veelgevraagde bariton op internationaal niveau.

Klik hier om uw kaartjes voor het concert te kopen. De prijzen in de online voorverkoop zijn: €32,50 (normaal), €27,50 (vrienden van het DVE), €22,50 (tweede rang). Aan de deur van de Bergkerk zijn voorafgaand aan het concert ook kaartjes te krijgen, deze kosten €35,-.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de gulle bijdragen van Eigen Bouw en het Prins Bernhard Cultuurfondshttps://deventervocaalensemble.nl/product/kaartje/

0575-431011

Bekijk de site van Organisator