Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Imbolc yoga & meditation in concert”

02 februari 2024 @ 19:00 21:00

€ 25 / Klik hier voor kaartverkoop

Op 2 februari vieren we met elkaar de Keltische lente (Imbolc) Samen laten we de winterperiode achter ons kruipen we uit onze schulp om de start van de lente te vieren. Het is tijd om de eerste zaadjes te planten, het is tijd voor groei.

Het Keltisch jaarwiel heeft 8 vieringen. Imbolc word gevierd op 2 februari en staat voor het ontwaken van de aarde en het verwelkomen van het licht richting de lente. Het woord Imbolc betekend ‘’in de buik of baarmoeder’’ als de natuurlijke wereld om ons heen waar we verwachtingsvol naar kijken als een net getoonde zwangerschap. De Imbolc zit vol verborgen potentieel, vernieuwing en levenskracht. Het is als een wedergeboorte die de terugkeer is naar het licht en de energie van de lente.

Al zitten we nu nog in de winter, het is echt zo ‘’het voorjaar komt eraan’’, alles ontwaakt na de donkere winterperiode, de dagen worden langer en lichter, voordat je het weet begint de lente. Langzaam ontwaken we uit onze winterslaap, waar we gaan voelen dat we dag bij dag weer meer energie ervaren. Tijdens de imbolc ruimen we op wat ons niet langer meer dient en planten we nieuwe zaadjes die ruimte bieden voor GROEI!

De planten, bomen en dieren ontwaken uit hun winterslaap, ook voor ons is het tijd om te ontwaken, tijd voor actie en een nieuw begin. Een tijd voor het omarmen van de nieuwe start die de natuur ons te bieden heeft.

‘’it is time to clean our own house, our inner home, to feel the peace & love from within’’

Tijdens de Imbolc yoga & meditation in concert gaan we uit onze winterslaap ontwaken. In het begin van de avond komen we aan in de prachtige Bergkerk, de avond zal begeleid worden met live muziek van harpiste Mechteld Karlien de Jongh (zij bespeelt een Erard Concert Harp uit 1818, één van de eerste concertharpen uit de geschiedenis). Samen zakken we in ons lijf met een meditatie waarna we langzaam in beweging komen met een heerlijke yoga flow. Aan het einde van de avond nemen we tijd om alles te integreren met een ligconcert. Deze avond zal voelen als een sprookje waar jij volledig begeleid wordt door middel van klanken, woorden en beweging. Samen maken we de stap naar de lente, waar we onze zaadjes mogen planten om te groeien.
Als afsluiting van de avond drinken we samen nog wat na om vervolgens ons pad naar huis te vervolgen en te voelen…..

‘’it is time to shine’’

Programma:

18:45 inloop
19.00-19.10 begin avond
19.10-19.30 meditatie
19.30-20.30 yoga
20.30-21.00 ligconcert
21.00-21.15 afsluiting
21.15-21:30 uitloop

Wat kun je verwachten?

-Een avond vol ontspanning
-Inspiratie en energie
-Een sprookje van een locatie
-Knusse setting waar jij helemaal jezelf kan zijn
-Een meditatie waardoor jij helemaal in je lijf kan zakken
-Begeleiding van de avond met live muziek van harpiste Mechteld Karlien de Jongh
-Een yoga flow om de energie ik jouw lijf weer in beweging te zetten

Praktische informatie:

Waar: Bergkerk (bergkerkplein 1, 7411EN Deventer)
Wanneer: vrijdag 2 februari
Hoelaat: 19.00-21.00 (inloop vanaf 18:45)
Meenemen: een eigen yogamat, kussen, deken en een flesje water
Investering: €25 p.p

Wees welkom op 2 februari in de prachtige Bergkerk in Deventer.

‘’Let’s flow & grow’’

Bij vragen laat het mij gerust weten.

Namaste,

Soof

Website: Soof.nu (https://soof.nu)
Instagram: Soof.you_free
Tel: +31644562074
Mail: namastesoof@gmail.com

P.S na aanschaf van de ticket is het niet meer mogelijk jouw ticket te annuleren. Het is wel mogelijk jouw ticket over te dragen aan iemand anders. Mail mij dan om deze verandering door te geven op namastesoof@gmail.com

€25

+31644562074

Bekijk de site van Organisator