Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Into the mystic” – Henk van Glabbeek, Emrah Oğuztürk & Maringo Bérénos

19 juni 2024 @ 20:00 21:00

Entree € 15 / Klik hier voor ticketverkoop

Woensdagavond 19 juni wordt er weer een heel bijzonder sferisch meditatief concert in de prachtige Bergkerk gespeelt. De multi-instrumentalist en oprichter van de ONE WORLD JAM Henk van Glabbeek speelt deze keer met zijn grote inspirator, als het gaat om instrumenten als de Armeense Duduk en Bulgaarse Kaval, Emrah Oguzturk. Emrah is een meester op deze blaasinstrumenten. Hij heeft met vele beroemde muzikanten samengespeeld. Jaren geleden hebben Emrah en Henk elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een concert van Emrah in de Bergkerk. Nu eindelijk is het moment daar dat ze samen met de gitarist Maringo Bérénos in diezelfde Bergkerk een concert gaan spelen.

Maringo heeft een compleet eigen stijl van gitaar spelen die moeilijk in woorden te omschrijven valt maar weergaloos samenvalt met de wereldinstrumenten van Henk en Emrah.

Uiteraard komt Henk weer met een prachtige collectie snaar en blaasinstrumenten uit oude wereldculturen. Daarnaast combineert hij die bijzondere instrumenten met het zingen van Sanskriet en Perzische teksten.

Het beloofd een uniek concert te worden met de intentie om je mee te nemen op een reis naar het hart. Even weg uit het de gedachten die in deze tijd zo overspoeld worden door heftige berichten en snelle sociale media.

Het is een zit- ligconcert. Mocht je willen liggen neem dan daarvoor je eigen spulletjes mee.

Dit concert is ook zeer geschikt om als een beleving cadeau te geven aan een dierbare.

Tijd: 20.00 uur deuren open 19.30 uur

€15