Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Into the mystic” – Henk van Glabbeek

17 april 2024 @ 20:00 21:00

Entree € 15 / Klik hier voor ticketverkoop

INTO THE MYSTIC is een concert serie van meditatieve muziek die ik mag geven in één van Nederlands mooiste kerken de BERGKERK te Deventer gebouwd op een krachtig kruispunt van leylijnen. Deze vinden plaats op iedere derde woensdagavond van de maand. Ieder concert is uniek met een rijke afwisseling aan prachtige instrumenten. 

Muziek wordt al duizenden jaren gebruikt als medium in meditatie, om te verstillen en zo weg te reizen uit de drukte in hoofd.   

Meer dan 46 jaar heb ik mijn verdiept in de mystiek van de muziek. Hier zie je mij als jonge Bhakti monnik op verschillende Indiase instrumenten al mantra zingend. Mijn reizen in India, Iran etc. hebben mijn passie voor wereldmuziek aangewakkerd.  

Ik ben dankbaar dat via de ONE WORLD JAM sessies met wereldmuziek er vele bijzondere instrumenten uit oude spirituele wereld tradities op mijn pad zijn gekomen. Alleen al de prachtige klanken van deze snaar en blaasinstrumenten nemen je mee naar andere sferen.  

Vanaf woensdagavond 17 april  20.00 tot 21.30 uur nodig ik jullie uit om met mij op reis te gaan in muziek naar het hart.  

Bergkerkplein 1 

Deventer.  

Deuren open 19.30 uur  

Concert start: 20.00 tot 21.30 

 

€15