Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vocal Group No Romeo’s

04 november 2023 @ 15:30 19:30

Entree € 15,00 / Klik hier voor ticketverkoop

Nergens klinkt close harmony mooier! Vocal Group No Romeo’s laat van zich horen in de Bergkerk in Deventer. Op deze historische locatie komen zuivere klanken tot leven. No Romeo’s is een vocal group van 19 vrouwen met een passie voor close harmony. We zingen gospel, pop, jazz en ook klassiek.

In de Bergkerk zingt No Romeo’s veel nieuwe nummers en ook enkele toppers uit ons repertoire. Versterkt door de sfeer en akoestiek van de Bergkerk is ons geluid vernieuwend. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Na de voorstelling staat er voor iedereen gratis een drankje klaar. We verkopen er wat lekkers bij en sparen hiermee voor onze buitenlandreis in 2024.

Muzikale leiding

Vocal group No Romeo’s staat onder muzikale leiding van Christoph Mac-Carty. Hij brengt No Romeo´s naar een hoger niveau door te werken aan intonatie, ritme en groove, blending en interpretatie. Christoph is ook dirigent van ‘Dekoor Close Harmony’ uit Utrecht. In 2023 wonnen zij voor de derde keer de ‘World Choir Games´ in de categorieën jazz en gospel.

€15,00
Bergkerkplein 1, 7411 EN Deventer
Deventer, Netherlands
+ Google Maps