Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ongewenste ambient | Bastian Benjamin x Milio (live)

24 maart 2023 @ 20:00 23:00

Tijdens Neo Visionair vindt op 24 maar Ongewenste Ambient plaats. Bastian Benjamin en Milio kwamen afgelopen jaar samen door de liefde van avontuurlijke live elektronica. Dit resulteerde in een 3-uur lange live jam met een grote hoeveelheid synthesizers. Deze manier van spelen heeft geleid tot de ambient improvisatie die zij 24 maart, geproduceerd door BRUT, in de Bergkerk zullen spelen. Hierin gaan ze gebruik maken van de kerk galm en laten ze zich inspireren door de expositie. Alles is geïmproviseerd en ter plekke gemaakt. Uiteraard net zo spannend voor het publiek als voor de artiesten zelf. Je zult de muziek horen voor de allereerste en laatste keer.

Milio 

Milio is altijd op zoek naar de puurste vorm van elektronische muziek. Dat komt duidelijk naar voren bij het horen van zijn psychedelische sound en mysterieuze melodieën. “Mijn muziek komt diep uit mij. Het vertegenwoordigt wie ik ben, en dat is duidelijk te zien. ik maak niet muziek om van te houden.” Maar deze man is ongetwijfeld geliefd! Top DJ’s zoals Dixon, &ME, Solomun en vele anderen hebben dat bewezen door Milio’s muziek te draaien. In 2021 bracht hij zijn debuutalbum ‘Nachtzon’ uit op het Atomnation-label.

Bastian Benjamin 

De uit deventer afkomstige artiest Bastian Benjamin heeft als doel om de luisteraar te verrassen en dat gene te laten voelen wat niet te omschrijven is. Zijn muziek is een afwisseling tussen hypnotiserende soundscapes en grove drums met zware basses. Geïnspireerd door dans en cinematografie, combineert hij in zijn muziek analoge synths met organische texturen. In 2020 bracht hij zijn album ‘Two Truth’ uit op zijn eigen label ‘Passage’. Dit album heeft geleid tot meerdere producties voor theater en dans zoals ‘EXIT’ van Piet van Dycke die in 2022 op Oerol in première ging.