Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Ceremony of Carols” – Kamerkoor Hera

24 december 2023 @ 20:00 21:00

Vrouwenkamerkoor Hera zingt WOLCUM op kerstavond in de Bergkerk

Op 24 december om 20.00 uur wordt traditiegetrouw het kerstfeest ingeluid in de Bergkerk. Dit jaar zingt Vrouwenkamerkoor Hera olv Raghna Wissink het publiek de kerstdagen in.  Onder begeleiding van harpiste Annegreet Rouw klinkt onder andere de bekende cyclus A Ceremony of Carols van Benjamin Britten.

De passie voor het zingen van uitdagende muziek op hoog niveau is wat de zangeressen van Hera verbindt. Het ensemble wordt in 2019 opgericht en gooit vanaf het eerste concert hoge ogen met interessant en veelstemmig a capella repertoire. De programmering bestaat uit koorconcerten en grensoverschrijdende kunstprojecten.

In het kerstfeest staat de geboorte van het Licht centraal. Een klein, kwetsbare lichtje in de duisternis, dat hoop geeft en met voldoende zorg en toewijding zijn potentie kan waarmaken en uit kan groeien tot een bron van licht en liefde. Deze toewijding valt samen met geborgenheid, met je geborgen weten. Het kindje in de armen van zijn moeder, maar ook wij allen in de ogen van de ander. Hera zingt in dit programma naast de Ceremony of Carols van Britten, muziek over Moeder en Kind van Harris, Tamblyn, Durufle, Badings, Voorn, Hommes en Kostiainen.

Uiteraard wordt u uitgenodigd enkele Engelse Carols met ons mee te zingen!

Graag tot ziens op kerstavond in de Bergkerk.