Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaars Healing concert & Sound Bath met Binkie

14 januari 2024 @ 15:00 17:00

Nieuwjaars Healing concert & Sound Bath met Binkie
Zie ook: https://bewustzijnstheater.nl/wat-te-doen/nieuwjaars-healing-concert-sound-bath-met-binkie-14-01


We gaan ons verbinden met onze dromen, onze diepste wensen, ons lichaam en onze ziel. Het wordt een heling op vele lagen voor het nieuwe jaar. 

Samen met 100 gelijkgestemden krachtige en prachtige zielen worden we meegenomen op een meditatieve & sjamanistische reis naar ons licht en kracht. Het wordt een gongbad, met klankschalen, handpannen, kristallen harp, sjamanistische sounds en hartverwarmende songs. Met zo nu en dan een meditatie of visualisatie om jouw droom of wens (nog meer) waar te maken.

Je kunt het zien als een klankmassage die jouw wezen van binnenuit uitlijnt en activeert. Jij hoeft hier niets voor te doen, alleen maar aanwezig te zijn in het moment.

De Bergkerk heeft vloerverwarming, dus kom relaxed liggen op een yogamatje o.d. en maak het jezelf comfortabel met een fijne sjaal, een deken, warme sokken en andere dingen die jou helpen om gedurende anderhalf uur een ontspannen reis te maken in overgave. ZELF MEENEMEN:
Waterfles o.d.
Eigen matje, meditatie stoeltje of kussen, schapenvachtje
Een warm dekentje, warme sokken of sloffen

Ps. mocht je toch liever willen zitten, dan kan dat. Tijdens het kopen van jouw ticket, kun je dit onder kopje ‘bericht’ vermelden.

€35.00