Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Symphony of Compassion II” – Henk van Glabbeek & Yvonne Vruggink

23 februari 2024 @ 20:00 21:00

Entree € 15 / klik hier voor kaartverkoop

Vrijdagavond 23-2-2024 spelen Henk van Glabbeek en Yvonne Vruggink weer een SYMPHONY OF COMPASSION in de prachtige Bergkerk te Deventer.

In een wereld vol gebeurtenissen die niet met het hoofd te bevatten zijn nemen Yvonne en Henk met hun muziek de aanwezigen mee naar het hart, de plek waar kernwaarden als liefde en mededogen wonen.

Hun concerten hebben een unieke signatuur met neo-klassieke invloeden gecombineerd met prachtige snaar- en blaasinstrumenten vanuit oude spirituele tradities van oude culturen. Ook zingen zij samen prachtige harmonieën.

Het concert is speciaal gecomponeerd voor de sfeer en akoestiek van de Bergkerk. Het is bekend dat de Bergkerk is gebouwd op krachtige aardlijnen die samenkomen op deze rivierduin. Dit maakt de beleving van de muziek nog dieper.

Het is een zit/ligconcert. Wie dat wil kan een matje en een fleecedeken of zoiets meenemen, zodat hij of zijn het concert liggend kan beluisteren. Wie liever op een stoel zit kan zitten op de stoelen die in de kerk aanwezig zijn.

Het concert is ook een leuk cadeau voor een vriend of een dierbare die je wilt verrassen. Vanuit ervaring is gebleken dat onze muziek boeiend is voor alle generaties.

Deuren open vanaf 19.30 uur

Concert start: 20.00 uur

€15