Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zangworkshop – “Zing mee met het DVE!”

Bent u benieuwd naar achtergronden van de Matthäus Passion? Wilt u graag een keer wat delen met ons meezingen? Doe dan mee met onze workshop “Zing mee met het DVE!

Om te vieren dat ons koor dit jaar 50 jaar bestaat organiseren we in samenwerking met de Stichting Matthäus Passion Bergkerk Deventer op 18 maart een workshop met als thema “Zing mee met het DVE!”. Iedereen is uitgenodigd om onder leiding van professionele musici verbonden aan het DVE nader kennis te maken met de Matthäus Passion en om samen een aantal delen hiervan en van andere Bach-werken in te studeren. Deze workshops vinden plaats in de Bergkerk en het Kunstcircuit in Deventer. Hierna voeren we de stukken op voor elkaar en anderen in de Bergkerk in Deventer. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.

De kosten deze muzikale en gezellige dag bedragen €10,-. Klik hier als u een kaartje wilt kopen. Vrienden van het DVE krijgen €5,- korting, u heeft hierover informatie van ons ontvangen. Als u alleen wilt komen luisteren naar het eindresultaat is de toegang vrij (wel vragen we een gift voor onkosten en borrel).

Let op: we sluiten de kaartverkoop voor een stemgroep als deze zijn maximale omvang heeft bereikt. Daarom zijn vanaf heden (13 februari) geen kaartjes meer beschikbaar voor sopranen en alten. Voor tenoren en bassen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met beslissen!

0575-431011

Bekijk de site van Organisator