Sibyl Heijnen – “Zien, horen, voelen : zoeken naar de ziel van de Bergkerk”

Zien, horen, voelen: zoeken naar de ziel van de BergkerkEen interdisciplinaire samenwerking met o.a. beeldend kunstenaar Sibyl Heijnen en componist Nicholas Robert Thayer, waarbij de verschillende kunstvormen een zintuiglijke totaalbeleving vormen. Het kijken en luisteren verrassen continu. Door de diversiteit aan gebruikte materialen zoals perkament, kunstgras, rubber en bladgoud. En door de muziek die permanent hoorbaar is, via sensoren die reageren op de lichtinval en lichtintensiteit. Check regelmatig deze site of de QR code voor meer informatie en live events tijdens zonsopgang en zonsondergang!

Beleven van zonsondergang tot zonsopgang

Ga de midzomernacht in alle rust in met een wandelmeditatie onder begeleiding van Onno Varekamp, neem je slaapzak en/of matrasje mee en blijf slapen op het kunstgras in de betoverende atmosfeer van de Bergkerk omringd door kunst van Sibyl Heijnen en Nicolas Thayer en begroet de dag met een klankmeditatie door Veronika Simonett en Carla Thierry (drinken aanwezig, eten zelf meenemen)

€10

Bergkerkconcert met André Kerver (klarinet) en Gijs van Schoonhoven (orgel)

Het Klarinetconcert in A-majeur van Mozart met de weergaloze André Kerver op klarinet (vele jaren 1e klarinet en solist Orkest van het Oosten), harmonieus begeleid door Gijs van Schoonhoven op het majestueuze Holtgräve-orgel. Met een verrassende wending op de klank die Nicholas Robert Thayer speciaal voor de expositie van Sibyl Heijnen heeft gecreëerd.

€12